467505

bejegyzett új domain az elmúlt 1555 napból

ujdomainek.hu

a lehetséges partnereid keresője

Keresés új domainek között

Keresett szavad:
de ez ne legyen benne:

Új domainek véletlenszerűen:
gabarron.hu 9 napja
fotodigitalizalas.hu 35 napja
borosgabi.hu 89 napja
popupgumiszerviz.hu 95 napja
macska-nevek.hu 115 napja
sorosbettinasocial.hu 118 napja
otthonasszisztens.hu 124 napja
szoradandi.hu 124 napja
emelo-tolo.hu 168 napja
profilhome.hu 183 napja
myvenuefinder.hu 186 napja
cafespring.hu 229 napja
rethinkhungary.hu 237 napja
megoldasmozgasterapia.hu 238 napja
professionaltakaritas.hu 249 napja
lelkifroccsgardenclub.hu 251 napja
nogyogyaszatcentrum.hu 259 napja
noircore.hu 298 napja
csaladihazsullyedes.hu 319 napja
paho.hu 356 napja

Most indul a honlapod? Hol fogod reklámozni? Mutathatunk egy ötletet?

Gratulálunk az új honlapodhoz! Bizonyára te is gondolkodtál már rajta, hogy most, hogy elkészült, valahogyan látogatókat kellene bevonzani. Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.

Ha az oldalad már nagy(obb) lesz, akkor a látogatókat a Google fogja neked szállítani. De amíg az oldalad kicsi, addig a Google keresője sem vesz komolyan. Az oldalad attól lesz nagyobb, ha más oldalak is hivatkoznak rá. Csakhogy nem nagyon kérhetsz meg egy már jól bejáratott oldalt, pontosabban annak az üzemeltetőjét, hogy helyezzen el egy linket a te oldaladra, mert csak mosolyogni fog :P Viszont egy fiatal oldal gazdája, aki hasonló cipőben botladozik, mint te, jobb eséllyel helyezi el a linkedet az oldalára - ha te is kirakod az ő linkjét a te oldaladra.

Persze, nem szövetkezhetsz bármilyen oldallal, mert a Google azt szereti, ha a tiedhez hasonló témájú oldalak linkjei mutatnak rád. De vajon honnan találhatsz a tiédhez hasonló témájú oldalt, ami ráadásul mostanában indul?

Éppen ebben segíthet neked az ujdomainek.hu nevű oldal. Ha a keresőben megadsz egy kulcsszót, akkor megtudhatod, melyek azok a nemrégiben bejegyzett domainek a .hu fődomain alatt, amiknek a nevében szerepel az általad megadott kulcsszó. Ezek után már csak a talált oldalakra kell ránézned: ellenőrizned, hogy valóban beindultak-e már, szimpatikusak-e, és ha igen, akkor felveheted velük a kapcsolatot partnerség céljából.

Sok sikert a keresgéléshez!

Partnereink

© ujdomainek.hu, 2020. áprilisa óta